/
/
Hoofd Technische Dienst

Hoofd Technische Dienst

Zalmhuys Van Wijnen produceert smaakvolle gerookte zalmspecialiteiten. De kennis van onze ambacht gaat terug tot 1864. De zalm komt dagelijks vers binnen en wordt door een deskundig team verwerkt op de productielocatie in Krimpen aan den IJssel. Wij leveren deze aan industrie, foodservice en retail in binnen- en buitenland onder eigen merk en private label. Sinds 2022 is Zalmhuys Van Wijnen onderdeel van de Zalmhuys Group.

 ‘Een zalm durft tegen de stroom in te zwemmen.’ Word jij onze nieuwe vangst? Ben jij de

HOOFD TECHNISCHE DIENST (fulltime)

die we zoeken voor onze productielocatie te Krimpen aan den IJssel?

Je werkt zelfstandig in het opsporen, oplossen en verhelpen van storingen, reparaties en onderhoudswerkzaamheden aan het machinepark, elektrische en overige installaties. Samen met het team ben je verantwoordelijk voor het onderhoud van onze gebouwen en machines. In geval van storing raak je niet in paniek, maar ook voor (preventieve) onderhoudswerkzaamheden draai jij je hand niet om. Je denkt mee in het verduurzamen en optimaliseren van ons productieproces. Als echte techneut zorg jij er voor dat onze productielocatie op rolletjes loopt.

We laten je niet alleen zwemmen, je komt te werken in een hecht team binnen een bedrijf dat zichzelf continu uitdaagt en verbetert.

Wat verwachten wij van jou?

  • Je hebt een technische achtergrond
  • Je hebt kennis op mechanisch en met name op elektrotechnisch gebied
  • Je bent stressbestendig, stelt prioriteiten, bent sociaal vaardig en resultaatgericht
  • Je kunt zelfstandig werken

Wat bieden wij?

  • Aantrekkelijk salaris op basis van je kennis en ervaring
  • Prettige werksfeer; no nonsens, open en eerlijk, platte organisatie
  • Je krijgt een interessante positie in een dynamisch bedrijf met een transparant karakter, met diversiteit en inclusie hoog in het vaandel

Enthousiast geworden?

Lijkt het je leuk om bij ons te komen werken? Dan komen we graag met je in contact! Solliciteren kan via het formulier op de website. Als je nog vragen hebt, kan je altijd even bellen op 0180 512 655 of mailen naar hr-vw@zalmhuys.com.

andere carrièremogelijkheden

geïnteresseerd?

Nu solliciteren

Solliciteer meteen via het formulier. Indien u informatie wenst, kunt u rechtstreeks contact met ons opnemen.