/
/
Commercieel medewerker backoffice

Commercieel medewerker backoffice

Zalmhuys Van Wijnen produceert smaakvolle gerookte zalmspecialiteiten. De kennis van onze ambacht gaat terug tot 1864. De zalm komt dagelijks vers binnen en wordt door een deskundig team verwerkt op de productielocatie in Krimpen aan den IJssel. Wij leveren deze aan industrie, foodservice en retail in binnen- en buitenland onder eigen merk en private label. Sinds 2022 is Zalmhuys Van Wijnen onderdeel van de Zalmhuys Group.

‘Een zalm durft tegen de stroom in te zwemmen.’ Word jij onze nieuwe vangst? Ben jij de

COMMERCIEEL MEDEWERKER BACKOFFICE M/V (fulltime)

die we zoeken voor op ons kantoor te Krimpen aan den IJssel?

Je bent als commercieel medewerker het aanspreekpunt en de verbindende schakel tussen de klant, leveranciers en (buitendienst) collega’s. Je ondersteunt het verkoopproces. Met jouw enthousiasme en aanpakkersmentaliteit ga je samen met de accountmanagers aan de slag met het realiseren van het verkoopplan.
Van aanvraag naar offerte, van order tot levering, iedere klant is belangrijk. Stiptheid, maatwerk, kwaliteit leveren en afspraken nakomen zijn bij ons een vanzelfsprekendheid. Je vindt het dan ook een sport om klanten te informeren, te adviseren en om de orderportefeuille up-to-date te houden middels het aannemen en administratief verwerken van orders.
Je bent voor hen hiervoor hét aanspreekpunt via de telefoon, de e-mail en in sommige gevallen face-to-face. Je beschikt over multidisciplinaire kwaliteiten, waardoor je in staat bent de verschillende merken en afzetmarkten correct te bedienen.

We laten je niet alleen zwemmen, je komt te werken in een hecht team binnen een bedrijf dat zichzelf continu uitdaagt en verbetert.

Wat verwachten wij van jou?

  • je bent in zowel Nederlands als Engels administratief en communicatief ijzersterk (Duits is een pré)
  • in nauw overleg met je buitendienst collega’s, maak jij zelfstandig en snel de beste offertes en calculaties
  • je bent dan ook vaardig met Outlook, Word en Excel
  • commercieel denken en handelen zit in je systeem, je ziet kansen en pakt ze zelf op, of je speelt ze door aan de juiste collega
  • je houdt het orderproces in de gaten en je laat je niet afschrikken door logistieke uitdagingen en veranderende levertijden, maar je ziet het als een uitdaging het overzicht te houden en je communiceert hierin tijdig en preventief

Wat bieden wij?

  • je krijgt een interessante positie in een dynamisch bedrijf met een transparant karakter, met diversiteit en inclusie hoog in het vaandel
  • je komt te werken in een leuk team met een goede werksfeer
  • je ontvangt een passend salaris
  • na een tijdelijk contract, is er bij goed functioneren uitzicht op een vaste aanstelling.

 Enthousiast geworden?

Lijkt het je leuk om bij ons te komen werken? Dan komen we graag met je in contact! Solliciteren kan via het formulier op de website. Als je nog vragen hebt, kan je altijd even bellen op 0180 512 655 of mailen naar hr-vw@zalmhuys.com.

andere carrièremogelijkheden

geïnteresseerd?

Nu solliciteren

Solliciteer meteen via het formulier. Indien u informatie wenst, kunt u rechtstreeks contact met ons opnemen.